Velkommen til mit univers, min blog.

Kontakt: milla_1702@hotmail.com for samarbejde 

Hej! Og velkommen til mit lille (hyggelige) hjørne af internettet.

Jeg hedder Camilla Korsgaard Schultz. Jeg er syvogtyve år gammel og jeg bor i Valby, København. Jeg er gift med Mikkel og sammen har vi vores søn, Louis fra juli 2016.

Jeg blev i sommeren 2016 uddannet som pædagog, hvor jeg fjorten dage efter min bachelor eksamen fødte vores dejlige dreng. Så foruden jobsøgning som pædagok elsker jeg, at blogge om diverse ting i mit liv, og det giver rigtig meget for mig, at få oplevelser, begivenheder og tanker ned på skrift. Det gør, at jeg reflekterer mere over mit liv, reflekterer over mine prioriteringer og valg i livet. Derudover instagrammer jeg en del og så er jeg vild med at være kreativ i den fritid jeg nu har.

Min blog er stort set bare en forlængelse af mig selv… Så her finder du emner om alt det, jeg finder interessant og inspirerende at tage op. Eksempelvis alt fra det nye liv som nogens mor, familielivet, rejser, livsstil, pædagogfaget, kreative idéer, mode og interiør osv osv. 

Jeg har altid haft det godt ved at have mange bolde i luften, men øver mig i at begrænse mig lidt, og være 100% nærværende over for både min mand og min søn. 

Bloggen er dynamisk og evig foranderlig. Selvom den til enhver tid vil afspejle mit liv, mine holdninger og tanker, så vil den favne lidt i øst og lidt i vest, og er nok ikke til at sætte i én kasse.

Jeg er vild med kommentarer og du er ALTID velkommen til at lægge en hilsen. 

 Tak fordi du følger med, og jeg håber du bliver hængende.