Livsstil

Happy Valentines Day!!!

…. Og det er sagt med Janices fra “Friends” skingre stemme. Så blev det valentinsdag, og selvom jeg aldrig har gået særlig højt op i det, så er der alligevel en lille del af mig der klapper i hænderne og synes det er mega hyggeligt 🙂 haha. Andre end mig der har det sådan?

Det er en god undskyldning for enten at tage ud at spise med sin bedre halvdel, drikke en kaffe med en fyr man er begyndt at se, holde hyggeaften med sin veninde(r), eller bare nyde sit eget selskab. Og så er der en masse hjerte-kærlighed alle steder. Dét er da hyggeligt.

Sidste år skrev jeg et ret så sødt (hvis jeg selv skal sige det) indlæg til min mand på valentinsdag. Læs det her. Jeg advarer på ny, det er fyldt op med kvalmende kærlighedspral. Og de følelser er jeg stadig helt fyldt op med <3

I år vil jeg gerne slå et slag for kærligheden igen. Jeg har været inde på det før, og nu kommer det igen. Kærligheden til en selv er altså den vigtigste her i livet. Her er nogle måder, hvorpå du kan forkæle dig selv (valentines eller ej):

Bestil dit yndlings takeaway

Få lavet en skønhedsbehandling

Shop på nettet

Læs/lyt til en bog

Dyrk en kreativ side af dig selv

Se din yndlingsserie

så lad os i dag fejre den vigtigste af alle kærligheder – nemlig til en selv.

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Emma
  14. februar 2018 den 10:20

  Glædelig valentines day! Jeg synes personligt at det er en hyggelig dag – hvorfor ikke bare fejre kærligheden, i stedet for alle dem, der går og brokker sig over den 😉

  • camillakorsgaard
   Svar
   camillakorsgaard
   14. februar 2018 den 12:11

   Nemlig! Jeg kunne ikke sige det bedre 😃❤️ Håber din dag bliver helt fantastisk.

 • Svar
  Eline Tychsen
  14. februar 2018 den 10:41

  Haha det er også ALTID Janice’s stemme jeg høre for mig, når jeg læser eller høre det 😀 haha. Og jeg har det på præcis samme måde som dig – jeg går ikke meget op i det, men der er nu alligevel en del af mig der ville blive glad for en lille anderkendelse på dagen 😀

 • camillakorsgaard
  Svar
  camillakorsgaard
  14. februar 2018 den 12:10

  Er det rigtigt?! 😂 dét synes jeg er sjovt. Jeg kan næsten ikke sige det uden det er på hendes måde 😄
  Min dag tog en uventet drejning med en syg søn der nu putter hele dagen ved min side. Men det er næsten den bedste form for hygge. Håber din dag bliver god 😃

 • Skriv kommentar