Livsstil Morlivet

Den nemme løsning til fastelavn

Godaften.

Der kom ikke nogen mandags motivation igår…. det er simpelthen fordi der har været fart på de sidste dage. Så jeg har nået at falde i søvn på sofaen, inden jeg har nået et klikke mig ind på bloggen.

Næste mandag vender jeg stærkt tilbage med et nyt emne.

Her til aften skal vi snakke lidt om fastelavn. Sidste år gik jeg all in på diy kostume. Bevares – jeg var også på barsel og havde et barn, der på dét tidspunkt sov flere gange dagligt. I år bliver det mere stille og roligt. På fredag er der fastelavn i vuggestuen og søndag skal vi til fastelavn med familien.

I år har det været vigtigt for mig, af Louis har noget på, han kan bevæge sig i nede i vuggestuen. Så jeg har fundet et smart “kostume” og jeg tænkte, at andre mødre til små børn kunne synes det samme.

Jeg har fundet dette politisæt i H&M.

Det er et natsæt til 129 kroner. Så kan det genbruges en anden gang.

Der er også disse:

Bare et lille tirsdags tip. Hvad skal jeres små være i år?

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Lille My
    8. februar 2018 den 12:54

    Åh hvor sødt! 🙂

  • Skriv kommentar