Mad og drikke

Madplan #uge 4 – 2018

Hej med jer.

I er blevet snydt for en uges madplan i uge 3. Sagen er den, at vi har fået nogle gavekort til Årstiderne, som vi de næste uger vil bruge. Vi har aldrig prøvet at bestille mad over nettet, men har kigget på det nogle gange. Og så er det bare blevet ved tanken. Nok mest fordi at vi føler, at vi kan gøre det billigere selv.

Så kom Mikkel hjem med en forsinket julegave fra en kollega, og den bestod af disse gavekort. Super lækkert. Vi har kunne vælge imellem nogle forskellige måltidskasser derinde og den første kasse vi har valgt, er den der hedder ‘Livretter + frugt’. Den vi valgte gjaldt for tre dage, men indeholdt til gengæld mad til fire personer (plus frugt til hele ugen). Det har fungeret super godt for os. Nogle af dagene har stået på rester og nogle dage er vi af og til også er ude og spise (hos vores forældre eller lignende).

Måltidskassen vi har valgt for uge 4 er igen ‘Livretter’. Den gælder for to personer i tre dage. Vi har en del ude-aftener den kommende uge, så mon ikke det kommer til at passe fint. Det ser i hvert fald lækkert ud. Jeg har taget lidt billeder af indholdet, som ud kan se herunder.

Ellers er der bare tilbage at sige; vores ugeplan ser således ud med hjælp fra Årstiderne. Mums.

UGEPLAN


MANDAG

Rester fra søndagens ret


TIRSDAG

Krebinetter med æble-peberrodstopping, kartofler og stuvet grønt


ONSDAG

Ude


TORSDAG

Cam ude. Spaghetti (kødsovs fra fryseren)


FREDAG

Ude


LØRDAG

Rosmarinstegt kylling med æblesky og ovnbagt græskar og kartofler


SØNDAG

Wraps med stegt kalv, sprødt grønt, lime og creme fraiche


 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar