Ikke kategoriseret

Fredagsanbefalinger #2

Lige på falderebet kommer denne uges fredagsanbefalinger flyvende din vej. Dagen er gået med arbejde, tidligt fri og direkte til møde i banken. Derefter har Mikkel skullet ud  og spise, og jeg har fredagshygget med Louis. Nu sover han trygt i sin seng og jeg har lagt mig på langs i sofaen med min dyne og pude. Måske der skulle åbnes en flaske vin og spises lidt is til x-factor. Jeg tror det.

Derudover sidder jeg med en masse blogplanlægning, for jeg er simpelthen blevet alt for god til at udskyde bloggen til alt andet er klaret. Og det er jeg faktisk rigtig ked af. Jeg nyder at få mine små tanker og idéer ned på skrift, og jeg nyder endnu mere den respons, jeg får fra jer af. Så det skal der ændres på. NU. Hæng mig endelig op på det. Det har jeg brug for. 😉

Nok om det. Denne fredagsanbefaling handler endnu engang om lidt underholdning. Det gør det i bund og grund hver fredag. Men det skal handle om lidt profiler fra Instagram, en tv-udsendelse, en børne-kortfilm og en podcast.

Instagram profilerne er i mommy-kategorien, hvilket nok er den jeg dyrker mest derinde. Der er som sagt et hav af skønne profiler derinde, men i dag vil jeg fremhæve disse to, som jeg har fulgt utrolig længe. God billedkvalitet, flot lys og skøn stemning hos @vannusdarlings

og @lillesnefnug

Det næste er Skattejægerne på DR1. Jeg har altid syntes virkelig godt om programmer, hvor en flok genbrugsjægere leder efter guld til dem selv, til arbejde, til andre eller lignende. For tiden bliver skattejægerne vist på DR1 og det kan anbefales..

Frostfeber på Netflix. Til alle (hvis børn) der stadig elsker Frost kan denne kortfilm anbefales. Louis har virkelig fået et flip med Frost. Og Frostfeber er ingen undtagelse. Den går i korte træk ud på, at Anna har fødselsdag og Elsa vil overraske hende med en brag af en fødselsdagsfest – for det føler hun, at hun skylder Anna. Dog bliver Elsa syg og det bliver en nysende fornøjelse. Den varer kun 8 minutter, så den er nem for selv små fjernsynelskere at se fra start til slut.

Podcast der hedder Blogging your passion af Jonathan Milligan hører jeg i øjeblikket. Det giver nogle goder facts og fifs.

 

Rigtog god weekend allesammen.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar