Ikke kategoriseret

Juleferiefølelsen

Hej med jer.

Det er efterhånden nogle dage siden vi var så heldige at gå på juleferie. Og vi har bestemt også nydt det. Faktisk har vi dårligt siddet stille i fire dage, fordi vi har besøgt familie, ordnet praktiske ting, vi har været hos frisøren (virkelig tiltrængt for mig), og nå ja, så har vi jo naturligvis fejret lillejuleaften samt juleaften. I går lå vi under dynerne alle tre til langt ud på morgenen med tegnefilm i fjernsynet. Faktisk var det den første dag, hvor roen sænkede sig ned over os. Vi tøffede rundt i nattøj hele dagen, så lidt mere tegnefilm (og mere endnu), krammede, puttede og legede på stuegulvet med de fantastiske gaver, Louis har fået. Jeg føler mig heldig og helt fyldt af ren lykkerus. Julen i år har været noget anderledes fra sidste år. Louis er blevet stor på så mange områder. Han nyder julemaden, nyder at synge og danse og ikke mindst åbne sine gaver.

Jeg håber i alle har en dejlig jul.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar