Livsstil

Fredagsanbefalinger #1

Jeg tror kun at jeg har lavet et anbefalings-indlæg få gange før. Men I var glade for det, kunne jeg se, så det er noget, jeg vil tage op igen. Der vil faktisk komme anbefalinger hver fredag fra nu af. Det kan være omkring forskellige emner, alt efter hvad I byder ind med – lad mig endelig vide, hvis der er noget specifikt, I gerne vil have anbefalet. Eksempelvis mad, sociale medier, film, serier, krea-ting, shopping, baby- og børneting, bøger, træning etc.

I dag er det nogle film og serier på Netflix som du kan hygge dig med i ferien.

 • Olaf Frozen adventure, kortfilm – børn/familie 
 • Designated survivor, serie
 • Dark, serie
 • Skønheden i alting, film
 • Riverdale, serie 
 • The call, film
 • A wish for christmas, julefilm

 

 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Eline Tychsen
  22. december 2017 den 15:05

  Herhjemme har jeg sammen med min store dreng, set Olafs juleeventyr virkelig mange gange haha. Men den er virkelig god! 😀

  • camillakorsgaard
   Svar
   camillakorsgaard
   22. december 2017 den 22:24

   Jeg har også set den med min dreng virkelig mange gange nu 😂 men den er nemlig rigtig god og hyggelig 😃 god jul

  Skriv kommentar