Jul Personlig

1. december og en lille update

Godmorgen.

Jeg håber ikke i har glemt mig (jeg mener selvfølgelig bloggen). Det skulle man næsten tro, jeg selv havde, for det er da virkelig noget tid siden jeg har været herinde.

Men bloggen (og jeg) lever stadig. Mere eller mindre. Jeg har været på min arbejdsplads i en måned nu, og jeg er virkelig glad for det. Vi kan dog ikke komme udenom at det er blevet vinter, hvilket er ensbetydende med snotnæser og hosten. Inklusive hos mig selv. Derfor har jeg været usædvanligt træt, når først Louis er blevet puttet og sofaen har kaldt på mig. Disse situationer kender de fleste, går jeg ud fra.

Dog skal i vide, at jeg har en masse, jeg vil dele med jer her i december. Nogle nye emner jeg vil tage op ugentligt med jer, og så naturligvis en masse julerier. Skriv endelig en kommentar eller besked til mig, hvis i har særlige ønsker til, hvad i vil læse om. 🙂

Og ja. Så kan vi ikke komme udenom det. Kalenderen siger 1. december.

Reklame for sv. Michelsen

Jeg har set SÅ meget frem til at åbne denne lækre kalender fra Sv. Michelsen. Og jeg kan heller ikke love, at den holder helt til juleaften 🙈 jeg er alt for glad for chokolade.

Jeg er vild med juletiden og har set frem til den LÆNGE. Jeg elsker pynten, jeg elsker musikken, jeg elsker familietid og jeg elsker den magi og hygge der lægger sig ned over os i ugerne op til jul. Vi har en masse små traditioner, som vi selvfølgelig også skal lave i år.

Louis er i år (ja eller bare generelt) ret forkælet af sine bedsteforældre og oldemor. Oldemor har syet den smukkeste julekalender til ham i år. Det hele er syet i hånden og så har onkel Villy selv lavet de små træ-knapper til at hænde pakkerne på.

Jeg bliver helt rørt over, hvor heldig han er at få sådanne unikke og personlige gaver. Det er guld værd.

Derudover får han adventsgaver og kalendergaver af bedsteforældrene, så vi har altså droppet den tjans, og i stedet kan han blive forkælet med gaver fra dem. ❤️

Og ved i hvad?! Jeg  har faktisk blogget i 1 år i dag! Dermed er det vel en form for 1 ÅRS FØDSELSDAG i dag for bloggen! Yaaaaaay.

LÆS OGSÅ: mit første indlæg


I dag har jeg lukkevagt på arbejdet. Derefter kan jeg lige nå hjem og vende, og så står den på julefrokost på arbejdet. De kører altid med temafest til julefrokosten, og i år er teamet OL. Der er vi alle inddelt i hold ud fra sportsgrene. Jeg er på cykelholdet og skal have lækker cykelbluse på. 🙃 Måske jeg også har fundet lidt kanyler og epo frem, som vi kan hygge os med. 😉

Hvad står jeres december på af traditioner ?

Knus Camilla

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar