Personlig

I dag har vi bryllupsdag

God aften derude.

Denne weekend har jeg virkelig set frem til! Mikkel og jeg har nemlig 1 års bryllupsdag i dag. Det er helt absurd, at der allerede er gået et år, siden vi blev gift. Og ligeledes et år siden at Louis blev døbt.

Igår kørte vi hjem til min bror, der er gudfar til Louis. Han skulle nemlig have Louis til overnatning. Min bror har villet starte den tradition, at have Louis hvert år på sin dåbsdag (eller weekenden op til). Jeg synes det er så sødt og hyggeligt at han gider det. Jeg tror at Louis vil få et helt unikt forhold til ham på den måde, og synes det er så smukt, at det er noget de kan have sammen, de to.

Her kan du læse om barnedåben med en masse DIYs

Så mens Louis har hygget sig med sin onkel, så havde Mikkel og jeg mulighed for at fejre vores bryllupsdag en dag på forhånd 🙂 Det har simpelthen været så dejligt og jeg har virkelig nydt, bare at være ham og jeg. Vi har været på café og spise en sen frokost, for derefter at tage hjem og få en morfar 😀 haha. Ja, småbørns forældre forstår nok, hvorfor dét føltes som ren luksus at kunne tage en lille skraber midt på dagen.

Efter et par timer derhjemme tog vi ind til byen for at spise og få en drink. Det er længe siden jeg sådan har været på date-night en lørdag aften. Det var rigtig dejligt. Den kolde, friske november luft, Mikkels hånd i min og en masse glade mennesker på gaden. Sent om aftenen tog vi i biffen.

Det var en helt fantastisk og hyggelig aften. Og en endnu mere fantastisk morgen, at kunne vågne af sig selv. Uden vækkeur, uden barnet som vækkeur. Bare vågne af sig selv. Ahhhhhhh!

Søndag d. 12. november. Èt år siden jeg sagde ja til min eneste ene. Ingen vidste at vi havde valgt at blive gift samme dag, som Louis blev døbt. Så det kom som en overraskelse for familie og venner. 🙂

Her kan du læse om, hvordan vi blev hemmeligt gift

På ét år føler jeg, at vi er blevet endnu stærkere som par, som venner, som forældre. Jeg er stadig helt forelsket i min mand og jeg elsker alt, hvad vi har bygget op i de syv år vi har været sammen.

Og så vågnede jeg op til en fantastisk gave fra Mikkel i dag. Vi skal til Barcelona sammen til foråret! Åh, jeg glæder mig…

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Camilla
    13. november 2017 den 4:46

    Tillykke og virkelig lækker gave og få😍

  • Skriv kommentar