Ikke kategoriseret

Louis’ første job

Så for sørensen!

Der er simpelthen sket det, at jeg er blevet kontaktet af bureauet. Hvilket betyder at Louis har fået tilbudt sin første opgave. Jeg kan ikke fortælle så meget om det endnu, andet end at det er med fotografen Anders Hald og at det er i dag! 🙂 Det bliver spændende at se, hvad Louis siger til det. Vigtigst er at han naturligvis føler sig godt tilpas. Så må vi tage den derfra.

I aften skal jeg hjem og spise hos mine kære forældre sammen med min søster, og så skal min mor, min søster og jeg til banko. En lille nørdet “bedstemor”detalje om mig. Jeg har efterhånden i mange år gået til banko med min mor og søster. Af og til også flere af mine søskende. Haha. 🙂 Det er smadder hyggeligt. Man får koblet fra, man får hyggesnakket og man får koncentreret sig om alle de mange plader, vi sidder med. Så kryds lige fingre for at jeg vinder en masse lækkert med hjem. 😀

I må alle have en god dag.

Knus Camilla

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Christina
  4. oktober 2017 den 10:16

  Der har vi også været ude i dag på 1. Job:) glæd jer ! God fornøjelse

  • camillakorsgaard
   Svar
   camillakorsgaard
   4. oktober 2017 den 11:45

   Hvor sjovt. Hvad tid var i der? Det gik simpelthen så fint. Og Anders var virkelig god til børnene. Skøn oplevelse både for søn og mor her ?

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  4. oktober 2017 den 12:28

  Ih hvor spændende! Stort tillykke med charmetrolden ?

 • Skriv kommentar