Livsstil Personlig

Jeg har været ved en håndlæser!!!

Jeg har i dag prøvet noget vildt! Nogle af jer vil måske synes det er lidt fjollet, andre vil måske finde det ret spændende.

Uanset hvad, så er det nok den største gave jeg har givet mig selv, nogensinde! Det er første gang jeg har begivet mig ind i den verden, og det var både med en vis skepsis og nervøsitet, at jeg gjorde det. Men wauw en oplevelse!

Jeg fik i sin tid en smart box  i fødselsdagsgave af mine svigerforældre, som havde noget selvforkælelses tema. Det var for halvandet år siden, hvilket siger lidt om, hvor dårlig jeg kan være, til at … ja forkæle mig selv med noget.

Jeg havde sådan set besluttet mig for, at jeg skulle vælge en spa-dag, hvor jeg kunne slappe af og hygge om mig selv. MEN… Der er sket så meget med mig, op- og nedture og det er som om, at jeg er ved at genfinde mig selv og mine værdier på ny. Og lige midt i den situation, genlæste jeg smart boxen og faldt over det her håndlæsning.

Jeg kunne ikke lade være. Jeg var nysgerrig og jeg følte, at jeg havde brug for nogle vejledningsmuligheder.

Afsted til håndlæsning

Jeg ankom på adressen og trådte ind i et varmt og hyggeligt rum, med rolig musik, rolig belysning og levende lys.

Hun spørger, om jeg har prøvet det før, og giver mig derefter en kort introduktion. Dernæst skal jeg sænke armene ned på hver side af kroppen og lade mine hænder blive helt tunge. Derefter lagde jeg dem op med håndryggen opad, og hun begyndte at tegne på mig. Lidt i stilhed. Pludselig begynder hun at forklare, hvad de forskellige fingre er symbol for. Jeg har intet sagt, andet end at jeg aldrig har prøvet sådan noget før. Hun ved altså intet om mig. Alligevel er det første hun siger, noget der rammer fuldstændig plet og det giver en klump i maven. På den gode måde… Men det er godt nok mærkeligt, at sidde overfor en, du ikke kender, og som ikke kender dig – og ALLIGEVEL kender hun dig bedre end nogen anden gør. Hun sagde ting om mig, som aldrig er kommet ud af min mund. Jeg vil og kan ikke skrive alt, hvad der blev sagt, det er for følsomt og noget, jeg gerne vil have for mig selv til at arbejde videre med. Jeg blev så overrasket og rørt på et tidspunkt at jeg begyndte at græde. Jeg tror det har været en blanding af overvældelse, overraskelse og følelsen af at være helt blottet.

Forestil dig at sidde overfor en fremmed, der kan beskrive dig som person, dine følelser, kærlighed, dine styrker og til dels svagheder/begrænsninger, dine drømme. Følelser som du måske slet ikke var klar over du gik og var fyldt op med. Det var så vildt! Jeg følte at jeg kom helt ind til kernen af mig selv, og omfavnede mig selv og den jeg er som person.

Hvad fandt hun så i min hånd

Noget af det første hun sagde var, at jeg var meget omsorgsfuld og at jeg gik meget op i, hvordan andre folk har det. Og måske kunne det gå lidt ud over, hvordan jeg selv kunne have det, fordi jeg hurtigt kunne lægge mig selv til side, så andre først og fremmest havde det godt. På bagrund af det kunne hun se mig som en person der arbejder med omsorgsarbejde, at arbejde med andre mennesker, måske børn. Det ville ligge lige til højrebenet, sagde hun ordret. SLAM. Flueben ved det. Derfra sagde hun den ene ting efter den anden, der ramte hovedet på sømmet hver evig eneste gang.

Hun nævnte kærlighed, relationer, mine styrker, nogle planer jeg har i hovedet, mine følelser, mine begrænsniger, mine ambitioner. Og alt det her ramte hun bare SPOT ON. Hvordan pokker kan det lade sig gøre, tænker jeg stadigvæk.

Derudover nævnte hun min fremtid. Og der blev altså sagt nogle spændende ting som vil ske indenfor de næste tre års tid.

Hun kunne desværre ikke se, om jeg skulle købe en lottokupon på lørdag 😉 hehe………..

Nej, men hun kunne se mit potentiale, mine kompetencer og hvad der er godt for mig her og nu. Hun kunne se ting (som jeg selv gør), der spænder ben for mig, og ting som gør mig helt unik.

Håndlæsning er simpelthen det vildeste redskab til selvindsigt. 

Jeg føler mig helt blæst omkuld efter sådan en tur, men jeg kan kun anbefale at prøve det, hvis du ikke har prøvet det endnu. Det er simpelthen en fantastisk oplevelse. Skeptisk eller ej 😉 Jeg er solgt!

 

Jeg var i øvrigt hos Kit Eskelund. Fantastisk sød kvinde!

 

Har du prøvet håndlæsning før, og hvad er dine tanker omkring det?

Knus Camilla

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Jill Christina
    24. oktober 2017 den 20:53

    Super sejlt, har altid gerne ville prøve det. Måske får jeg chancen en dag. 🙂

  • Skriv kommentar