Mode

Børneloppens 1 års fødselsdag

Indeholder reklame

Hej piger…

Sikke en weekend jeg har haft. Som jeg skrev i fredags, skulle vi til 2x 40 års i lørdags. Og hvilken fest det var! Utroligt hyggeligt og godt arrangeret af min bror og svigerinde. Det resulterede dermed også i en træt og tømmermændsramt søndag i går. Jeg slap dog heldigt fra det, og formåede alligevel at tage til et hyggeligt event hos Børneloppen igår eftermiddags. Børneloppen holdt nemlig 1 års fødselsdag, som jeg naturligvis ville være med til at fejre.
Her blev der serveret lækre juicer samt veganske burgere.

Derudover holdt Johanna et oplæg omkring hele deres historie og om miljø og genbrug. Jeg er vild med idéen om, at vi er med til at skåne miljøet ved at handle genbrug.

De af jer der har fulgt med fra start ved måske, at jeg har haft stand hos Børneloppen mange gange efterhånden siden november sidste år. Jeg skrev et indlæg om det, som i kan læse her. Derudover nyder jeg at snuse standene igennem og lede efter gode fund. Igår fandt jeg eksempelvis en lækker Huttelihut hue til Louis for blot 69 kroner.

Det er selvfølgelig forskelligt, hvordan priserne ligger og ligeledes standen på varerne, og min erfaring siger mig, at du skal give dig god tid til at kigge standene ordentligt igennem for at finde de gode fund. Min veninde gjorde sig nogle fantastiske marmar-fund igår. Kjoler til 40-50 kroner pr. stk. til hendes døtre.

Hvis der sidder nogle og måske ikke er helt klar over, hvad Børneloppen går ud på, vil jeg kort beskrive konceptet.

Børneloppen er et loppesupermarked, hvor du kan sælge dit barns brugte tøj, sko , møbler og legetøj ved at leje en stand for en vis periode mod en kommission for hvert salg på 15% til personalet.
Det betyder, at hver enkelt stand er lejet af private som du og jeg, der sælger ud af ting, som andre kan få glæde af. Lidt ligesom Reshopper, bare fysisk, og meget smartere i mine øjne. Du slipper for at skulle skrive frem og tilbage med sælger/køber, du slipper for at prutte om pris og du slipper for at rende på posthuset i tide og utide. Her kan du selv mærke og se på produkterne, inden du køber dem og priserne er fastlagt af sælger. Dog kan man få sat et rabatskilt på sin stand, hvilket nogle eksempelvis benytter sig af de sidste dage af deres standleje.

Jeg har i øjeblikket stand dernede (stand 229), og det er virkelig gået stærkt med salget af Louis’ tøj. Super lækkert.

Hvis der er interesse for det, vil jeg skrive et indlæg om gode råd og knap så gode råd til hvis du skal have en stand hos Børneloppen. Hvad skal man være obs på, hvad skal man undgå og hvilke teknikker kan man bruge for øget salg. Let me know…

Kan i alle have en skøn mandag. Det er da lidt hyggeligt med det regnvejr vi har 🙂

 

 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Frk. Mejer
  2. oktober 2017 den 14:28

  Ej, hvor er det dog hyggeligt og tillykke til Børneloppen med 1 år. Det er da perfekt at man kan sælge børnetøjet – det er jo en win/win for alle parter!

 • Svar
  Barbara
  2. oktober 2017 den 14:53

  Jeg er selv stor fan af genbrug og min datter får ofte genbrugstøj, netop med omtanke for miljøet. Så det er klart et sted jeg skal hen og besøge.

 • Skriv kommentar