Børn Mor

SKRUK

Avs, ja så mærkede jeg endnu engang den følelse. Når det niver lidt i æggestokkene.  Den følelse af at være skruk. Det hænger selvfølgelig sammen med, at en af mine aller bedste veninder har født! Den skønneste lille pige ?  Derudover synes jeg også, at der popper en masse børn ud af mine perifære bekendtskaber og folk annoncerer graviditeter på facebook. Og der er flotte gravide damer overalt på instagram og i blogland. Suk….

I dag har jeg besøgt min smukke veninde og hendes ligeså smukke datter, og det fik altså nogle følelser i gang. Sorry, Mikkel 🙂

Jeg e-l-s-k-e-d-e at være gravid. Det er i hvert dét mit hovede bilder mig ind den dag i dag. Bevares jeg led af voldsom træthed de første par måneder og sov klokken 18 til næste morgen. Da trætheden forsvandt fik jeg besøg af halsbranden. Den halsbrand der er så kraftig, at selvom jeg lå med hævet hoved om natten, kunne jeg vågne med syre i munden. AD! Dét er I nok ikke i tvivl om, at jeg ikke savner. Men ALT andet savner jeg. Jeg havde en dejlig graviditet. Jeg savner den voksende mave, scanningerne, sparkene indefra og faktisk også fødslen (det er her i lige skal minde mig om den klamme fødsel. Læs den her.)

Jeg vil også gerne give Louis flere søskende, og det skal nok også komme. En dag.

Lige nu vil jeg nyde andres lækre bebser og kysse på min egen (store) dreng. Tillykke til min skønne veninde og velkommen til verden smukke V ❤️

Da Louis var lille og ny <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar