DIY

Lav kunst med dit barn – DIY maleri

God fredag folkens…

I dag vil jeg vise jer et fint maleri, jeg lavede forleden med Louis. Så hvis du selv har et lille barn derhjemme, så er det den perfekte hyggestund til weekenden.

Alt du skal bruge er:

  1. Et lille lærred,
  2. Akryl maling,
  3. Malertape
  4. Og film.

Så kan i gå i gang. Først tager du malertapen og placere på lærredet, i det ønskede mønster, således at det giver lidt asymmetri. Sørg for at det sidder godt fast.

Dernæst tager du små klatter maling rundt omkring på lærredet. Jeg havde en pakke maling fra Søstrene Grene liggende. Derfor blev det lidt forskellige farver. Du kan jo også holde dig til et farvetema, så det passer til dit barns værelse eller lignende.

Så er din sidste opgave et placere film ovenpå lærredet, så det dækker hele lærredet. Jeg satte det fast bagpå med ekstra tape, så det ikke skøjtede rundt.

Nu er det din lille kunstners tur! Sæt dit barn i sin stol og placer lærredet foran ham. Lad nu barnet mærke og føle på lærredet, så malingen bliver fordelt rundt. Hjælp eventuelt blidt med dine egne hænder på dit barns, så du guider hans hænder rundt.

Når malingen er kørt ud på hele lærredet, tager du filmen af. Tag også tapen forsigtigt af, mens malingen er våd.

Og VOILA! Dit barns eget kunstværk.

Det kunne jo også være en fantastisk julegaveidé til bedsteforældrene, eller til at lave nede i vuggestuen eller børnehaven med ungerne som pædagog.

Her kan aktiviteten jo altid justeres i forhold til aldersgruppen. Du kan bruge maling som børnene selv kan køre ud med fingrene, du kan bruge pensler, du kan bruge sæbeboble med farve i og puste det ud på lærredet. Mulighederne er uendelige.

Rigtig god fornøjelse og god weekend. 🙂

Knus Camilla

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar