Ikke kategoriseret

EN VASKEÆGTE SERIEANBEFALING – disse kan du nyde i efteråret

Godmorgen derude…

I dag er en stor dag for mig, når det kommer til fjernsynskiggeri 😀 Det er nemlig i dag, den nye sæson af Blacklist udkommer på Viaplay. Yay!!!

I den anledning vil jeg her anbefale lidt serier som jeg enten har set, eller er i gang med. Måske i kan få lidt inspiration til de mørke aftener. Det er en god blandet landhandel hvad angår genre.

  1. Blacklist er nok en af de bedste serier, jeg har set i nyere tid. Den handler om en af de mest efterlyste forbrydere i USA, der melder sig selv til FBI og tilbyder sin hjælp med at få ram på andre skurke. Men han hjælper kun, hvis han kan blive samarbejdspartner med den unge Elizabeth Keen. Jeg er vild med James Spader i denne rolle. Serien er fyldt med spædning, følelser og mystik. Lige en genre for mig 😉 Hvis i ikke kender den, vil jeg helt klart sige, at i roligt kan gå i krig med den. Den findes både på netflix og viaplay. Dog er de nyeste sæsoner kun på viaplay.
  2. Game of Thrones. I know, hypet serie. Vi havde aldrig fået den set. Men den ser vi troligt pt. og vi er nu kommet til sidste sæson. Den bliver mere og mere spændende.
  3. The whispers. En serie om børns usynlige venner. Det er blandt andet ABC og Stephen Spielberg, der står bag denne serie. Den handler om, at nogle børn får en usynlig ven, Drill, der manipulerer børnene til at gøre de mest utænkelige ting. Hvad forældrene ikke ved er, at denne ven ikke er så usynlig, som de tror. Og Drill begynder at gå længere og længere for at overbevise børnene om at lege farlige lege. FBI’s børnespecialist Claire Bennigan bliver sat på sagen. Hun skal nu finde ud af, hvad Drill vil, og hvorfor han kommunikerer med børn.
  4. Mistresses. Det er en jeg lige er begyndt på. Den ser jeg alene 😉 altså en tøse-serie. Serien handler om fire veninder, der har kendt hinanden i evigheder, to af dem er søskende. Den indeholder en masse drama, utroskab og hemmeligheder. Der er kærlighed og masser af vin og tøsesladder. 🙂
  5. Modern family – elsker den serie 🙂 har dog aldrig fået set den fra start til ende. Det ønsker jeg en dag at gøre.
  6. Homeland. Serien handler om Carrie Mathison, en manisk officer hos CIA, der mener at en amerikansk marinesoldat, hvem der har været kidnappet og holdt fanget af Al-Qaeda, nu har vendt sit hjemland ryggen og er blevet fjenden og herefter vender tilbage og truer det amerikanske samfund.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar