Mad og drikke

Madplan uge 30

Det er længe siden, jeg har fået skrevet vores madplan ind på bloggen. Det vil jeg forsøge at sætte en stopper for. Jeg kan virkelig mærke, når vi i perioder ikke får skrevet en madplan. Det bliver hurtigt en udfordring, at skulle finde en ny ret til dagen efter – hver dag. Det er noget nemmere, når det står på madplanen.  Og endnu nemmere når nogle af retterne byder på rester. Det er altid godt i en travl hverdag. 🙂

Desuden er vores madplan lavet ud fra vores arbejdstider. Jeg har eksempelvis sent fri hver torsdag, hvilket gør det rart, at lave noget hurtigt og nemt den dag. Nåmen here it goes. Vores madplan for denne uge.

Mandag: Rester fra søndagens lasagne med salat.

Tirsdag: Gæster – Marinerede kyllingespyd, samt fiskedeller. Pastasalat til.

Onsdag: Koteletter i fad med kartofler og ærter

Torsdag: Omelet med spinat og skinke

Fredag: Skinkeschnitzler med råstegte kartofler og brun sovs

Lørdag: Mørbradgryde

Søndag: Boller i karry med spelt

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar