Personlig

Louis’ 1 års fødselsdag

Som jeg skrev i mit tidligere opslag, fik vi holdt Louis’ fødselsdag igår. Og sikke en dejlig dag det var! Gæsterne kom klokken 12 til frokost og kage, og vi hyggede hele eftermiddagen.

Det var virkelig dejligt, at vi kunne få lov til at holde fødselsdagen hos mine forældre. 31 mennesker er alligevel en sjat, så det havde aldrig gået i vores lille lejlighed.

Engangsservice havde vi købt i søstrene grene samt normal. Derved kunne vi stadig holde det billigt, samtidig med at der ikke var så meget opvask.

Vi havde købt en masse friskt rugbrød med diverse pålæg og grønt til, så gæsterne selv kunne tage for sig. Det gik super fint.

Derudover fik Louis simpelthen en masse skønne gaver! Intet af det samme, men en masse forskelligt – både tøj, sengetøj, legetøj, bøger og løbecykel. Vi er så taknemmelige for alt det, han har fået. Det varmer helt ind i hjertet at se, at han betyder noget for så mange.

Og så er der nok nogle der sidder og tænker jeg er tosset nu (og det har i sådan set også ret i). Men jeg syntes det kunne være så hyggeligt at få lavet en rigtig 1 års fødselsdags kage til Louis og gæsterne. Så det skulle han selvfølgelig have ? Jeg vidste med det samme, hvad det skulle være.  En fra min terminsgruppe anbefalede i sin tid  at vise en kort tegnefilm, hvis ens barn var ked af det. For hendes dreng blev helt rolig hver gang han så den. Og så blev vi alle nødt til at se, hvad der var tale om. Og den har altså hængt ved lige fra han var helt lille. Tegnefilmen hedder Ztriwer, hvor man følger zebraen Søren, imens Per Vers rapper rim igennem hele tegnefilmen. Zebraen Søren får stjålet sine striber, men får foræret et horn, der pludselig gør ham til en unicorn. Den skal ses. Rigtig sød og ikke mindst sjov tegnefilm med et godt budskab. Nåmen derfor var kagetemaet zebra og unicorn. Jeg lader billederne tale for sig selv. For hold nu op, hvor var de smukke. 

Zebra muffins lavede jeg selv. Det er min svigermors opskrift på makronmuffins (virkelig gode) og så med fondant på toppen.

Unicorn kagerne er lavet af Fie, der går under navnet Fies kager og køkken på Facebook. Kan helt klart anbefale hende, hvis man står og skal holde festivitas. Vores blev lavet med luftige lyse vaniljebunde, samt et lag hindbærmousse og mørk chokolademousse. Et stort tak til Fie for de smukke kager.

Tak til alle gæsterne for de fine gaver og det dejlige selskab. Louis (og Mikkel og jeg) havde en skøn dag!

Knus Camilla

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar