Personlig

Karma, du er en guttermand!

Okay. Nu er det ikke fordi det er noget vildt stort der er sket. Men alligevel noget der gjorde, at mit humør lige dalede for en kort stund.
Vi skulle ud og handle, og i den forbindelse tog vi vores lille lager af flasker og dåser med til pant. Lageret var bogstaveligt talt to poser.
Der er tomt da vi ankommer til flaskeautomaterne. Vi vælger den ene frem for den anden. Da vi får tømt halvdelen af den ene pose, ankommer en kassevogn ude foran. En mand åbner hele siden, og begynder at slæbe adskillige tomme ølkasser ud og stiller dem bag ved os. Jeg kigger hen på den anden automat, og får sagt til Mikkel, at vi kunne have taget den anden, da den ikke tog imod kasser. Nå pyt, vi var jo snart færdige.
Manden fortsætter med at tømme sin vogn og stiller sig hen bag os. Han sukker nogle gange og jeg forsøger at lade være med at vende mig om.
Pludseligt siger manden med kassevognen , at vi kunne have taget hensyn til andre og tage den anden automat, så folk med kasser kunne komme til i den, vi brugte!! Med store bogstaver. Excuse moi! Vi forsøgte på venligste vis at sige, at vi ikke var klar over den anden var tændt, da displayet var slukket. Og at vi i øvrigt var alene ved flaskeautomaterne, så det derfor var svært at tage hensyn til nogen, som ikke var der. Han mumlede ord tilbage og allerede der kunne jeg mærke, at mit humør gik fra at være i top, til at føle mig sur, utilpas og ikke mindst som om at jeg havde gjort noget forkert. Over nogle f…… flasker. PYT, forsøgte jeg at sige til mig selv. Vi gik ind i butikken og på vej ud stod selvsamme mand med kassevogn, og ventede på at få sine tre sidste ølkasser pantet fordi automaten var gået i udu.
Luftkys til karma! Sorry.

Go aften.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar