Livsstil

Instagram anbefaling #1

Jeg har længe brugt Instagram. Jeg kan godt lide dét, den giver mig, men også det, jeg kan give gennem mediet. Det har virkelig taget fart, efter jeg gik på barsel og fik Louis. Og jeg følger troligt en masse, skønne profiler.

For længe siden skrev jeg et indlæg om netop Instagram (det kan i læse her). Men nu vil jeg gerne fremhæve nogle profiler, jeg bliver inspireret af derinde. Måske der er nogle af profilerne, som i endnu ikke kender. De er i hvert fald et følg værd.

Klik på hvert enkelt billede for at komme ind på profilerne…

Den første er Susan, som har profilen @susanoestdahl. Hun tager fantastiske billeder og jeg bliver tryllebundet af hendes univers. Hun laver skønne små fortællinger under sine billeder, der handler om livet som mor, kærligheden til ens barn og familie. Absolut smuk profil, som jeg er glad for at have fundet.

Den næste er den smukke kvinde, Apu, der går under navnet @lillesnefnugdk. Hun skriver om sine tre smukke børn, har flair for både mode og boligindretning, og lægger nogle fantastiske stemningsbilleder op. Profilen oser af personlighed og stil og jeg har fulgt hende lige så længe jeg husker.

Den næste er Stine, som går under navnet @stinebangsbo. Jeg har skrevet lidt med denne kvinde via Instagram, og hun er virkelig sød. Hun skriver om sine to smukke børn, Ida og Vilfred. Derudover lægger hun smukke billeder op fra hendes hus og have, og deler hendes drømme, men også tvivl med os gennem hendes billeder. En profil jeg er enormt glad for at have fundet.

Den næste er Paulina, som har profilen @paulinalykke. En kvinde jeg fandt frem til efter jeg selv er blevet mor. Hun har ligesom jeg selv en dreng, Mason på ét år. Hun har en skøn og anderledes (på den gode måde) profil. Der er både humor, ironi og en påmindelse om, at alting ikke behøver at være så skide opstillet og perfekt. Hun tager skønne billeder af glimt fra hverdagen.

Den sidste i denne omgang er @annalandstedt. Jeg er VILD med hendes billeder. Første gang jeg fandt hende, bladrede jeg næsten alle hendes billeder igennem. Kvaliteten og æstetikken er helt i top og hun har en fantastisk evne til at skabe en god stemning ved hvert enkelt billede. Hun har nogle smukke børn, et smukt hjem, og især indretningen på børneværelserne er jeg helt tosset med. En varm anbefaling herfra.

Hvis I har nogle profiler, der virkelig inspirerer jer, så må i meget gerne dele dem med mig i en kommentar herunder. Det vil gøre mig meget glad.

Hvis du har lyst kan du følge mig på min Instagram profil: @camillakorsgaaard

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar