Livsstil Mode

Mine make-up produkter og en reklame for By Swiercz

Indeholder reklame.

Hej kære læsere.

Nu udvider jeg horisonten lidt, hvad angår emner i min blog. Jeg har ikke rigtig skrevet om skønhed og pleje før, men derfor betyder det ikke, at jeg ikke går op i det. 😉 Så hvorfor ikke dele lidt ud af den verden også.

Jeg har siden jeg var ganske ung brugt make-up. Det startede med en lille mascara og senere kom der både foundation, pudder osv. Jeg er nok lidt konservativ, hvad angår make-up. Jeg går op i at det virker, at det er nemt at bruge og bestemt også at det er gode produkter uden for meget usundt i. Så når jeg har fundet dét, der fungerer for mig, skifter jeg det sjældent ud med et nyt mærke.

227e7798-52c6-426a-b91b-1974db8e48b1

Til daglig bruger jeg altid mine to produkter fra Origins. Jeg er vild med det og har brugt det i mange år efterhånden. Den flydende bruger jeg til at dække mine rander under øjnene, og ellers hvor der lige er brug for det. Derefter bruger jeg den faste pudder fra Origins i hele ansigtet. Jeg elsker den, og de har flere gange truet med at den udgår. Det håber jeg virkelig ikke!

Nåmen til disse produkter har jeg fået mig nogle nye, skønne make-up børster fra By Swiercz. Jeg er ikke en haj til, hvilke børster der er bedst til hvad, og der gør By Swiercz det altså nemt for sådan nogle som mig. De har nemlig stående på hver enkelt børste, hvad den er ideel at blive brugt til.

cac4665e-4a98-4871-b989-7322b0eb62ad

Jeg har disse ovenstående børster, og det er de to yderste til venstre, jeg bruger dagligt med mit Origins. De er virkelig nemme at bruge og dækker flot.

410fee0e-2062-4432-b18c-28199c6641da937214e1-95e5-4cd9-a2bd-b4134916c545

Man kan ligeledes få nogle med større børstehovede til sin pudder, men personligt holder jeg af at bruge en børste med langt skaft.

fe25752e-73c2-4a98-b323-a3737286f30f

Derudover bruger jeg ofte en fast eyeliner fra Chanel. Mascaran er fra Dior og er vandfast. Den er faktisk også et forholdsvist nyt bekendtskab for mig. Jeg købte den, da Louis skulle døbes og Mikkel og jeg skulle giftes. Ellers har jeg også en ikke-vandfast fra Nilens Jord, som jeg gik over til, da jeg blev gravid.

Jeg har savnet at gå med neglelak, og gør det lige så snart jeg kan komme til det. Det er jo ikke så sundt at bruge, når du er gravid og ammer. Så det har jeg undladt. Neglelakken fra Bu Swiercz er dog både parabene- og parfumefri, hvilket jeg synes er super lækkert.

Læbestiften bruger jeg hvis vi skal ud, eller hvis jeg bare føler, mit trætte ansigt skal piftes lidt op 😄

cc303a96-0bbc-4211-8fa2-96f8b79f7880

Hold øje ovre på min Instagram senere, for der vil jeg starte en konkurrence, hvor du kan vinde nogle af de lækre produkter fra By Swiercz.

 

Hav en skøn dag derude. Nu vil jeg hente min lille mand og så skal der hygges resten af dagen.

Knus Camilla

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar