Personlig

Var der ikke noget med en blog?!

Nåååååååårjow.. HEJ!

Så skal jeg ellers lige love for, at der blev stille herinde –  fra mig altså. Det er egentligt lidt skørt, for jeg har tænkt i blogindlæg, og jeg er da også gået i gang med op til flere (halve) indlæg, som har samlet sig i en klump herinde. Der har de jo ligget fint, alt i mens jeg har tåget rundt – og så var der gået over en uge!

Jeg er i live… Sådan da. Og hvad har jeg så lavet, spørger I? (Jo, det gør i…)

Jeg har været lidt ramt af en masse tanker og følelser, som jeg har skullet forholde mig til på én gang. Og det har taget lidt på kræfterne set med blogger-brillerne. Men NU er det hele ligesom blevet bedre og der er derfor kommet lidt mere ro på i mit hovede. Sådan nogenlunde. Den står jo aldrig stille på øverste etage.

Det kommer der et helt indlæg om senere.

img_2456-2

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar