Personlig

Finale i Nybyggerne i aften – og en ansøgning fra os!!

Hvis der er et program, som vi begge nyder at se herhjemme, så er det Nybyggerne. Vi elsker at få inspiration til både byggeri og indretning, og vi kan begge lide at tænke kreativt i indretningen. Og Mikkel elsker at se konstruktioner af bygninger osv.

Og så er det jo finale i aften. Jeg synes det er hyggeligt, at man gennem afsnittene er kommet ind under huden på de forskellige par og jeg glæder mig til at se den sidste del af indretningen i aften. I år er der faktisk ikke nogen jeg sådan hepper på. hæhæ! Men jeg er vild med både Cecilie og Jonas, samt Anne og Todd, og jeg kan godt lide deres måde at indrette på. Hvem håber du vinder i aften? 🙂

img_2963

Vi har sendt ansøgning til næste sæson af Nybyggerne!!!

Det ser altså lidt vildt ud, når jeg sådan får skrevet det ned her. Haha. For det har faktisk været noget, som Mikkel og jeg har snakket om længe, kunne være sjovt at deltage i. Men det har nok mest været sådan lidt for sjov. Men i onsdags, da Peter Ingemann sagde, at de nu søgte nye par til den næste sæson, så kiggede vi på hinanden og sagde; Vi gør det sgu! 😀 Så vi tog et glas vin, og gik ellers i gang med ansøgningen. Der var mange spørgsmål som skulle svares. Mange blandede spørgsmål og en masse billeder 😉

Vi er egentlig ret afslappet med det – nok mest fordi vi slet ikke regner med at blive udvalgt til at komme ind til casting.

Meeeen nu må vi se. Det er vores STØRSTE drøm at kunne bygge vores eget hus helt fra bunden.

 

Jeg kunne faktisk godt tænke mig lidt dialog med jer. Så her kommer lidt spørgsmål, som jeg håber du vil svare på:

Skal du se Nybyggerne i aften???

Hvem håber du vinder??

Kunne du finde på at melde dig til Nybyggerne? Hvorfor/hvorfor ikke?

 

Knus Camilla

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar