Livsstil

Fredagsfavoritter #6

Fredagsfavoritter

Så blev det igen fredag… For nogle af jer er det vinterferie nu, for andre er det blot en weekend. Ikke desto mindre håber jeg, at du får en god en af slagsen, hvad end det er weekend eller ferie. Vi skal en masse hyggelige ting, som jeg ser frem til.

Næste fredag bliver en fantastisk dag, det er jeg sikker på. For det er nemlig min fødselsdag 🙂 Sidste år var min absolut bedste fødselsdagsgave, at jeg mærkede Louis sparke i maven for første gang. Jeg husker det tydeligt. Jeg stod i køkkenet og forberedte ting til om aftenen, og lige pludselig føltes det som små sæbebobler der sprang inde i maven. En lille killende fornemmelse. I år vil Louis være 8,5 måned på min fødselsdag og han er den bedste gave i mit liv. Det er vildt så meget der kan ske på blot et år.

Derfor kommer denne uges favoritter til at handle om fødselsdag. Lidt inspirationsbilleder. Here it goes:

img_1473

img_1471

img_1472

 

Fødselsdagsønsker

Hvis du selv står og har fødselsdag eller lignende, men ikke ved hvad du skal ønske dig, kommer nogle af mine ønsker her (du kan klikke dig ind på produktet via billedet):

stort-love-tag-forgyldt-2

Love tag fra Jane Kønig med bogstav L og M.

Origins Silk Screen pudder. Den bedste pudder jeg nogensinde har brugt.

Origins Silk Screen pudder. Den bedste pudder jeg nogensinde har brugt.

Clutch fra Belsac "Monica"

Clutch fra Belsac “Monica”

 

Mine absolut yndlings forfattere indenfor krimi har udgivet en ny bog i serien med Joona Linna. "Kaninjægeren".

Mine absolut yndlings forfattere indenfor krimi har udgivet en ny bog i serien med Joona Linna. “Kaninjægeren”.

 

Spa ved Ystad.

Spa ved Ystad.

 

Mascara der bukker vipperne flot og holder længe.

Mascara der bukker vipperne flot og holder længe.

 

Smuk plakat fra Desenio.

Smuk plakat fra Desenio.

Følg endelig med på min InstagramFacebook og på Bloglovin hvis du har lyst.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar