Personlig

Hyggelig januar

januar

Hvorfor skal januar egentlig altid handle om, at lave alle vaner om, at ændre livsstil?

Mine nytårsforsætter handler ikke om fitness og stram kostplan. De handler om hygge og nærvær. Om at skabe rum og plads til at være til stede i den livsfase, som jeg netop er i lige nu. At favne mit barn og hver dag forundres over nye lyde, bevægelser og mimik, han kommer med. Jeg er i gang med at omstille mig en tilværelse, der aldrig bliver den samme igen. Familielivet – uendelig mængder af vasketøj og andre huslige pligter, samt mentalt forberedelse på institutionsstart for mit barn og jobsøgning og arbejde for mit eget vedkommende. Det bliver en helt ny hverdag, hvor det kræver planlægning. Så indtil nu vil jeg nyde min tid med mit lille menneske. Nyde at jeg er nået så langt, nyde at min krop er lige præcis som den er, nyde min mand og nyde mit barn.

Træningen og sund kost er for mig mange ting. At gå en dejlig tur med barnevognen – suge frisk luft helt ned i lungerne, nyde at være til stede og stresse mindre. At huske mig selv på at sige PYT! At spise mere varieret både for mig selv, men også for mit barns skyld, der nu skal til at spise mere fast føde. At hvile og slappe af.

Hvad er dine nytårsforsætter?

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar