Jul Mad og drikke

Nougat stykker

Godaften fra Blogland.

img_0268

23. december. Lillejuleaften.

Jeg har i dag lavet disse virkeligt lækre nougat stykker, som vi skal servere som julekonfekt i morgen aften. De er lige til at gå til, det kræver blot, at de skal køle ned over et par omgange.. Men hvis du står og mangler lidt inspiration til lidt lækkert til kaffen i morgen, så er disse et udemærket bud.

Du skal bruge:

250 g mørk overtrækschokolade

75 mandler

300 g nougat

100 g saltede peanuts

Fremgangsmåde:

1. Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad, og bland derefter med finthakkede mandler.

2. Kom blandingen i bunden af en lille form på ca 10×20 cm beklædt med bagepapir.

3. Sæt bunden på køl, til chokoladen er hård.

4. Læg nougaten i en skål og kom i mikroovnen i et halvt minut, mens chokoladen størkner – alternativt kan du komme den i ovnen.

5. Bland nougaten med peanuts og hæld det over den størknede chokolade og sæt den på køl eller frost.

6. Smelt resten af overtrækschokoladen.

7. Tag formen ud af køle/frys og fordel den sidste chokolade over. Når chokoladen er stivnet, tages konfekten op af formen og skæres i små tern.

Opbevares køligt.

 img_0270

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar